Corsar 730 Tour

Vorbind de EFICIENŢA, este barca NR 1 în România din acest punct de vedere. Poţi transporta 12 persoane în condţtii de confort deosebit, cu un spaţiu foarte generos pentru bagaje în prova. Prelata de marş, din 2 parţi îmbinate la mijloc vă oferă o mare posibilitate de personalizare a modului de transport. Puteţi să inchideţi toată barca dacă este frig sau plouă, puteţi scoate pereţii laterali dar barca va rămâne acoperită în condiţii de soare puternic sau puteţi scoate toată prelata şi aveţi o barcă descoperită, pentru excursii.

Barca Corsar 730 Tour glisează foarte bine cu motorizări de la 140 la 200 CP, ajungând usor la viteze de 60-70 km/h cu incărcătură maximă. Designul excelent asigură un efort minim al motorului deoarece pierderile de energie sunt foarte mici. Atunci cănd este glisată, această barcă aproape ca nu face valuri.

Corsar 630

Corsar 630, barca ofera calitatile unei barci de pescuit cat si a unei barci de viteza. Prin proiectarea unor borduri inalte pasagerii sunt protejati de stropii de apa, astfel incat se bucura de un confort sporit.

Date tehnice:

Lungime maxima: 6,3 m
Latime maxima: 1,80 m
Inaltime de construnctie: 0,75 m
Inaltimea oglinzii: 0,50 m
Pescaj mediu: 0,18 m
Bord liber: 0,569 ,
Masa ambarcatiunii goale: cca 250 kg
Numar de persoane: 8+1